• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
Torneo Eliminatorio Provincial San José - Alajuela - Heredia
28 y 29 de noviembre, 2020
Estadio Rafael Angel Pista, Hatillo
RMA: 63.85, Erick Méndez, 2013
Javelin Throw 800g
Abierto, Men
Registered Athletes
 
Athlete Name 
Mark 
Birthdate 
Number 
Team 
1 31.04 9/9/2003 1007 Adevacoa
...X
2 50.48 15/5/1999 1231 Atl Santa Bárbara
...X
3 21.54 21/1/2002 1035 Atl Santa Bárbara
...X
4 50.03 19/8/2002 1116 Palmares
...X
5 53.20 23/10/1998 1128 Poás
...X
6 65.83 20/5/2000 1159 San José
...X
7 39.46 18/3/2002 1163 San José
...X
8 31.00 16/3/2004 1173 San José
...X
9 33.20 22/5/2004 1184 San Ramón
...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2020
info@fecoa.org
v