Sponsors

Result
JDN 2019 - Semifinal U18, U20, U23
4 y 5 de Mayo, 2019
Estadio Nacional, San José
Semifinal

1.500 mts Planos
U-18, Women
05/05/2019 a las 09:35
Advancing Progression: The (8) top times of all series.

Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
 
Mark 
 1 Fiorella Julieth VASQUEZ Ugalde
605 Corredores
26/7/2002 q 05:18.84
 2 Alisson Andrea ARAGON Rodriguez
529 Bagaces
14/1/2002 q 05:22.96
 3 Maria Nellys CHAVES Madrigal
753 Monteverde
31/3/2003 q 05:24.21
 4 Melania Jazmin ARRONES Vargas
569 Cartago
2/1/2002 q 05:24.66
 5 Jimena ORTIZ Esquivel
586 Coronado
15/2/2003 q 05:31.28
 6 Loriana Sofia VILLALOBOS Quiros
852 Puriscal
28/9/2003 q 05:34.09
 7 Naydelin Maria NAVARRO Lanza
571 Cartago
1/1/2003 q 05:35.55
 8 Micaela ALUMINE Sanchez
658 Escazú
24/1/2002 q 05:36.20
 9 Amanda Gikshayra ARIAS Aguero
866 Osa
4/10/2003 05:42.57
 10 Mariangel SOLIS Ceciliano
820 Pérez Zeledón
2/6/2003 05:44.91
 11 Jaxiry Lizeth BRENES Quiros
1541 Paraíso
10/3/2002 05:47.79
 12 Cindy Valeria MONGE Rojas
797 Palmares
1/12/2002 06:00.60
 13 Catalina CORDERO Castro
826 Poás
18/6/2003 06:06.38
 - Kerlyn Yakecsy VINDAS Ramirez
657 Escazú
24/9/2003 DNF
 - Mayquelin Libeth MARTINEZ Mondragon
1932 Matina
30/1/2002 DNF


Back

Copyright 2019 - FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
inscripciones.fecoa@yahoo.com