Sponsors

Result
JDN 2019 - Semifinal U18, U20, U23
4 y 5 de Mayo, 2019
Estadio Nacional, San José
Semifinal

1.500 mts Planos
U-18, Women
05/05/2019 a las 09:35
Advancing Progression: The (8) top times of all series.

Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
 
Mark 
Pts
IAAF
 
 1 Fiorella Julieth VASQUEZ Ugalde
605 Corredores
26/7/2002 q 05:18.84
655
 2 Alisson Andrea ARAGON Rodriguez
529 Bagaces
14/1/2002 q 05:22.96
631
 3 Maria Nellys CHAVES Madrigal
753 Monteverde
31/3/2003 q 05:24.21
623
 4 Melania Jazmin ARRONES Vargas
569 Cartago
2/1/2002 q 05:24.66
621
 5 Jimena ORTIZ Esquivel
586 Coronado
15/2/2003 q 05:31.28
583
 6 Loriana Sofia VILLALOBOS Quiros
852 Puriscal
28/9/2003 q 05:34.09
568
 7 Naydelin Maria NAVARRO Lanza
571 Cartago
1/1/2003 q 05:35.55
560
 8 Micaela ALUMINE Sanchez
658 Escazú
24/1/2002 q 05:36.20
556
 9 Amanda Gikshayra ARIAS Aguero
866 Osa
4/10/2003 05:42.57
522
 10 Mariangel SOLIS Ceciliano
820 Pérez Zeledón
2/6/2003 05:44.91
510
 11 Jaxiry Lizeth BRENES Quiros
1541 Paraíso
10/3/2002 05:47.79
495
 12 Cindy Valeria MONGE Rojas
797 Palmares
1/12/2002 06:00.60
431
 13 Catalina CORDERO Castro
826 Poás
18/6/2003 06:06.38
403
 - Kerlyn Yakecsy VINDAS Ramirez
657 Escazú
24/9/2003 DNF
0
 - Mayquelin Libeth MARTINEZ Mondragon
1932 Matina
30/1/2002 DNF
0


Back

Copyright 2020 - FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org