Sponsors

Result
JDN 2019 - Semifinal U14 y U16
1 y 2 de Junio, 2019
Estadio Nacional
Semifinal
RJC: 06:45.33, Noelia Vargas, 2015

2.000 mts Planos
U-16, Women
02/06/2019 a las 09:35
Advancing Progression: The (8) top times of all series.

Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
 
Mark 
 1 Natasha Valeria FUENTES Perez Info
2326 Puriscal
22/12/2005 q 07:45.17
 2 Clarisa De Nazareth PORTUGUEZ Bejarano Info
2061 Cartago
25/11/2005 q 07:46.46
 3 Kembry GONG Feng Info
2064 Cartago
17/1/2004 q 07:50.73
 4 Maria Jose CHAVES Arroyo Info
2317 Poás
31/7/2004 q 07:55.54
 5 Vivian De Los Angeles CARRILLO Arias Info
2100 Corredores
30/8/2005 q 07:56.90
 6 Miranda LARA Casasnovas Info
2083 Coronado
17/1/2005 q 08:02.58
 7 Karla Samira ROJAS Cabrera Info
2277 Osa
31/3/2005 q 08:11.84
 8 Valeria POVEDA Calvo Info
2265 Oreamuno
21/9/2004 q 08:12.08
 9 Evelin Francella MASIS Vargas Info
2257 Oreamuno
11/6/2004 08:13.49
 10 Sthefania Esmeralda SALGUERO Mata Info
2468 Turrialba
5/4/2004 08:24.24
 11 Yael Maria SOTO Rojas Info
2019 Alajuela
17/3/2004 08:25.76
 12 Fabiola Maria GOMEZ Carballo Info
2336 San Carlos
8/10/2004 08:28.85
 13 Ana Rebeca SOLORZANO Guerrero Info
2281 Palmares
8/8/2005 09:05.90
 14 Allison Tatiana BETANCU Talavera Info
2055 Carrillo
18/5/2004 09:48.33
 15 Tiffany Saray MATAMOROS Montoya Info
2469 Turrialba
5/7/2005 09:57.54
 - Nicole Valeria CUBERO Vargas Info
2364 San José
24/1/2005 DNF


Back

Copyright 2020 - FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org