Sponsors

Result
JDN 2019 - Semifinal U14 y U16
1 y 2 de Junio, 2019
Estadio Nacional
Semifinal
RJC: 20:39.15, Noelia Vargas, 2015

4.000 mts Marcha
U-16, Women
02/06/2019 a las 08:30
Advancing Progression: The (8) top times of all series.

Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
 
Mark 
 1 Sharon Lisseth HERRERA Soto
2409 Santa Bárbara
27/5/2004 q 22:20.75
 2 Clarisa De Nazareth PORTUGUEZ Bejarano
2061 Cartago
25/11/2005 q 23:44.23
 2 Valeria POVEDA Calvo
2265 Oreamuno
21/9/2004 q 23:44.23
 4 Ana Rebeca SOLORZANO Guerrero
2281 Palmares
8/8/2005 q 23:44.44
 5 Emily Veronica SALGUERO Mata
2462 Turrialba
1/9/2005 q 24:00.61
 6 Nathaly Pamela RUIZ Cordero
2014 Alajuela
27/1/2004 q 24:15.89
 7 Allisson Raquel ARAYA Vargas
2328 San Carlos
3/2/2004 q 25:36.88
 8 Cherit Alissa BALTODANO Padilla
2460 Turrialba
19/4/2004 q 25:40.68
 9 Cherlin Pamela BRAVO Garcia
2427 Siquirres
13/1/2004 26:34.31
 10 Genesis Maria ABARCA Rodriguez
2284 Palmares
12/8/2005 26:53.44
 11 Abigail Aleq MADRIGAL Villaplana
2103 Desamparados
5/3/2005 27:04.03
 12 Cristel Fabiola GONZALEZ Aguinaga
2318 Pococí
10/4/2004 27:06.46
 13 Keany Michael ROBLES Palacios
2111 Desamparados
11/2/2005 28:41.08
 14 Evony Keitlhyn CORTES Herrera
2399 Santa Bárbara
11/5/2004 28:44.31
 15 Daniela ORTEGA Granados
2194 Oreamuno
13/5/2005 31:43.60
 - Emily Alexa GARITA Brenes
2041 Alvarado
15/4/2004 DNS


Back

Copyright 2019 - FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
inscripciones.fecoa@yahoo.com