• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
II Torneo Liga Palmareña de Atletismo
Sábado 05 de agosto del 2023
Polideportivo de Palmares - Alajuela
05/08/2023 a las 07:50
Final
2.000 Metres Race Walk
U15, Women
Final Result
Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
Mark 
1 342 Palmares
26/12/2010
11:37.51
...X
2 936 Codea Alajuela
16/4/2010
11:46.56
...X
3 433 Naranjo
21/10/2009
12:51.71
...X
4 937 Naranjo
17/5/2009
12:52.96
...X
5 2228 Codea Alajuela
2/8/2010
13:34.14
...X
6 2359 Alajuelita 2001
21/12/2009
14:41.31
...X
7 1897 Ccdr.Matina
6/4/2009
15:05.44
...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
eventos.fecoa.org
Copyright © 2024
v